Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bruce Willis a CIA ellen

2009.07.29. 18:25 koimbra 3 komment

Megfilmesítik Warren Ellis Red című három részes képregényét. A történetben a CIA élére új ember kerül, akinek bemutatnak néhány anyagot, majd úgy dönt, hogy a videón látható személyt, Paul Moses-t el kell tenni láb alól. Moses a világ egyik legjobb bérgyilkosa volt, megcsinált minden piszkos melót, hideg vérrel kinyírt bárkit, mára már nyugdíjba vonult és békésen éldgelélne...ha hagynák. A ráküldött alakulatot könnyedén kicsinálja, majd az új igazgató ellen vonul.

KB. ennyi lenne a sztorija, a képregényhez volt szerencsém, ezen az oldalon fenn van, el is olvashatod, ha érdekel, de most szólok, hogy elég véres.

A főszerepre Bruce Willis szerződött le, ő fogja alakítani a nyugdíjazott bérgyilkost, aki keresztülvág mindenkin. Morgan Freeman is benne lesz a filmben, azt még nem árulták el, hogy kit fog játszani, de szerintem a CIA új fejesét fogja játsszani.

Robert Schwentke, a Légcsavar és Az időutazó felesége filmek rendezője állhat be a kamera mögé. Szerintem ehhez a történethez egy olyan direktor kellett volna, aki nem fél alkalmazni a vért, ugyanis a tinik szintjére lebutítva már nem lenne olyan, mint a képregény, aki pedig azt olvasta csalódna, ha nem azt látná a vásznon, mint a rajzolt oldalakon.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr651276100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.07.30. 12:52:16

Szerintem Morgan Freeman inkább a régi fejes lesz, aki betanítja az újat, ugyanis már elég idős a fiatal igazgatóhoz.

2009.07.30. 16:44:15

Ez a Warren Ellis az a Warren Ellis aki Nick Cave-vel csinál istenkirály zenéket? Ha a Red is olyan jó lesz, mint a Proposition volt...

2009.07.30. 16:46:25

Nem ugyanaz a személy; ellenőriztem a Wikipédián. Kár.
süti beállítások módosítása