Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zombik után démonok

2009.07.29. 10:24 koimbra Szólj hozzá!

Paul W. S. Anderson (Mortal Kombat) és a jó ideje filmjei mögött produceri minőségben álló Jeremy Bolt beszerezte Peter V. Brett első fatasy regényének, a The Warded Man filmváltozatának a jogait. Anderson fogja majd dirigálni, Brett pedig természetesen a producer lesz ismét.

A történet a jövőben fog játszódni, az emberiséget éjszakánként démonok tartják rettegésben és újra visszatér feudális rendszer. Három fiatal tűnik fel, akik kezében elég erő van ahhoz, hogy legyűrje a démonfattyakat. A főhős testére különféle varázsjeleket tetováltak.

"Úgy hisszük van benne annyi, hogy egy Gyűrűk ura-szerű epikus történetet el tudjunk mesélni" -mondta Anderson. Persze aki ismeri a rendező munkásságát bizonyára nagyot nevethet ezen. Anderson szeptemberben fog neki a Resident Evil 4-nek, aztán hozzá is láthat a The Warded Man-hez.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891275168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása