Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Volturi klán

2009.07.30. 21:42 koimbra 1 komment

Aki olvasta vagy rajongója az Alkonyat könyvsorozatnak az bizonyára ismeri a Volturi klánt. Nekem fogalmam sincs róla, hogy ők kicsodák, de némi infót találtam róluk a twilightsource oldalon: Ez a leghatalmasabb vámpírcsalád. Ez az olasz vámpír klán az olaszországi Volterrában él. Királyi, uralkodó családnak számítanak. Szabályokat és törvényeket hoznak és feladatuk a törvények megszegőjének megbüntetése (megölése). Két fő szabály van, ami minden vámpírra vonatkozik az egész világon:
-nem fedhetik fel a kilétüket, nem tudathajták egyszerű halandókkal, hogy ők valójában mik
-csecsemőt, vagy kisgyermeket nem változtathatnak vámpírrá és két vámpír nem is nemezhet vámpírgyermeket, mert a kis vámpír még nem tudná felfogni mit szabad és mit nem, így nem tudná kontrollálni a szomját
A Volturinak három alapító vezére van, akik már több, mint 3000 évesek: Aro, Marcus és Caius. Különleges képességeik lenyűgözőek, nagyon erősek és érzékeik kifejlettek. A három vezető mellett társak, feleségek, rokonok és a testőrség is a klánhoz tartozik, pontosan nem ismert a létszám. A Volturi olyan erős és legyőzhetetlen, hogy ha valaki látogatóba megy hozzájuk, az csakis öngyilkos akarhat lenni mint pl. később Edward.

A filmben a klán tagjait Michael Sheen, Dakota Fanning, Jaime Campbell-Bower, Christopher Heyerdahl és Cameron Bright játsszák. Íme egy kép róluk.

Címkék: képben alkonyat new moon

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571278490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.07.30. 22:02:56

Caiusról hirtelen Steiner Kristóf ugrott be, tisztára mintha ő lenne.
süti beállítások módosítása