Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.07.30. 16:25 koimbra 2 komment

Ma két új filmet láthatunk a mozikban

Bunyó (Fighting): Shawn MacArthur (Channing Tatum) New Yorkba érkezik és úgy próbálja eltartani magát, hogy hamis cuccokat árul. Egy nap kénytelen az öklét is használni a bajban, Harvey Borden (Terrence Howard) pedig tanúja lesz az esetnek és tehetségesnek találja a srácot, ezért beszervezi néhány utcai bunyóba.
Előzetes

Szerelem olasz módra (Everybody Wants to Be Italian): Jake Bianski egy halpiacot üzemeltet Észak-Bostonban, csupa olasszal körülvéve. Évek óta odáig van Isabelláért, aki egykor a barátnője volt, ma azonban már házas, három gyereke van, és továbbra sem érdeklődik Jake iránt.

Felénk a közeli pláza most kapott észbe, hogy le kéne adni A pankrátor filmet, mondhatni kicsit későn, ezt viszont már láttam, úgyhogy gyakorlatilag csak egy választási lehetőségem maradt, ha moziba akarok menni és olyat akarok megnézni, amit még nem láttam, ez pedig az Excsajok szelleme.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr331277931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2009.07.30. 18:21:38

Az excsajok szellemét ne! :) Hiszen az csak 5.6-os! :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.30. 20:06:22

@Elanor_: Sajnos nincs más. Hacsak nem az, hogy megnézem ismét az Ördögűzés Emily Rose üdvéért filmet, a héten vettem 950-ért.
süti beállítások módosítása