Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rodriguez, Pena és Moynahan is Los Angelesban csatázik

2009.07.30. 11:12 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly novemberben jelentették be a Battle: Los Angeles sci-fi akciófilmet. Akkor már Aaron Eckhart a fedélezeten volt, a direktori poszt sem állt üresen, ugyanis Jonathan Liebesman rendezheti a produkciót.  A történetben űrlények özönlik el Los Angeles és az ottani tengerészgyalogosoknak kell őket megállítani.

Ma új színészek kerültek a csapatba, Michelle  Rodriguez (Halálos iram), Michael Pena (Ütközések) és Bridget Moyanahan (Én, a robot) szerződött le a filmhez. Rodriguez Adriana Santos tizedest alakítja, Moyanahan pedig állítorvost fog játszani. Eckhart a katonák parancsoka lesz.

A filmet korábban a Sólyom végveszélyben akcióhoz hasonlították. Én ez alapján úgy vélem, hogy a film elején pár perc bevezezést követően végig lőni, robbantgatni fognak. A problémám ezzel csupán csak az, hogy Liebesman eddig olyan műveket tett le az asztalra, mint a Texasi láncfűrészes: A kezdet és A sötétség leple.

Címkék: battle los angeles

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91277269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása