Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Russell Crowe következő három napja

2009.07.30. 15:42 koimbra Szólj hozzá!

A 2008-as Pour Elle francia film is áldozatul esett az Álomgyárnak, ugyanis remake lesz ebből, mint ahogy sok más régebbi produkcióból. Paul Haggis állhat be a kamera mögé, ő leginkább a forgatókönyveiről ismert (Casino Royale, Millió dolláros bébi), de rendezésre is adja olykor a fejét (Ütközések, Elah völgyében). Az új változat főszereplője valószínűleg Russell Crowe, a film címe pedig The Next Three Days lesz.

Crowe egy gimis tanárt fog alakítani, akinek a feleségét gyilkossággal gyanúsítják meg, az asszony ugyan ártatlan, de mégis lecsukják. Emberünk kétségbeesett ötlettel áll elő és megpróbálja megszöktetni szeretett asszonyát. A forgatás szeptemberben indul.

Haggis elmondása szerint olyan embert keresett, aki képes eljátszani az átlagember, aki a rendkívüli körülmények hatására megváltozik, Crowe pedig szerinte képes ezt figurát megformálni. "A sztori nagy kérdése az, hogy megmentenéd-e azt a nőt, akit szeretsz, ha tudod, hogy ezek után olyanná válsz, akit ez a nő nem tud szeretni többé?" -mondta Haggis.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701277846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása