Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Steven Spielberg a mozikba küldi a kémekre vadászó titkosügynököt

2009.07.30. 16:08 koimbra Szólj hozzá!

Steven Spielberg már évekkel ezelőtt szerette volna, ha lett volna valami a Matt Helm filmtervéből. Valahogy azonban mégis elsikkadt a dolog, a teendők listáján is hátrébb került. A direktor az elmúlt napokban jött ismét izgalomba a film kapcsán, mikor Paul Attanasio leadta neki múlt héten az átírt forgatókönyvet.

A Matt Helm Donald Hamilton 27 részes regénysorozatán alapszik, a főhős egy titkosügynök, akinek az a feladata, hogy vadássza le, semlegesítse a kémeket. A könyvben a történések a második világháborút követő hidegháborús időkben zajlottak, a film cselekménye viszont már a jelenben játszódik.

Spielberg már biztosan a producere lesz a filmnek, a külföldi oldalak rebesgetik, hogy talán ő maga fogja rendezni, erre szerintem elég kevés az esély vagy ha mégis ő dirigálná, akkor arra várhatunk legalább 7-8 évet. A rendező jelenleg a Tintin utómunkálataival van elfoglalva, a Lincoln pedig már régóta be van tervezve, aminek már lassan itt lenne az ideje, hogy hozzáfogjon. Szintén ő készítené el az Old Boy amerikai verzióját, no meg az Interstellar sci-fi is szerepel a naptárjában.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581277890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása