Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Fantastic Mr. Fox előzetes

2009.07.30. 21:58 koimbra Szólj hozzá!

Wes Anderson (Édes vízi élet, Okostojás) stop-motion technikával készítette el a The Fantastic Mr. Fox-ot, a filmhez Roald Dahl könyve szolgáltatott alapanyagot. Itt többet megtudhatsz a könyvről. A főhős róka ludat, csirkét lop három farmertől, akik ezt nem nézik jó szemmel és el akarják kapni őkelmét, akinek minden ravaszságára szüksége van, hogy túljárjon az eszükön.

George Clooney adja a hangát Mr. Foxnak, Meryl Streep pedig Mrs. Foxot szólaltatja meg, de Michael Gambon, Jason Schwartzman, Owen Wilson, Bill Murray, Brian Cox, Anjelica Huston, Garth Jennings is a hangjukat kölcsönzik az alkotáshoz. Minket ez nem nagyon fog érinteni szerintem, mivel hozzánk úgyis szinkronosan fut be.

Címkék: trailer the fantastic mr fox

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581278533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása