Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Uwe Boll tombolása

2009.07.31. 19:04 koimbra 2 komment

Uwe Boll pihen egy kicsit és kivételesen nem egy számítógépes játékból készített filmet, szóval minden játékos fellélegezhet, bár jövőre jön a "mestertől" a Bloodrayne harmadik része és a Zombie Massacre.

Idén Boll négy produkcióval is jelentkezik, ezek közül a Rampage-hez (Tombolás) futott be egy előzetes. A történetben egy fickó magára vesz pár kiló golyóálló cuccot, majd féktelen tombolásba kezd fegyvereivel, akivel összfut az utcán, abba beleereszt egy sorozatot. A filmet a szeptember 24 és október 1 között zajló Fantastic Fest-en mutatják majd be először.

Címkék: uwe boll

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr911280275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.08.01. 20:08:31

Megvett. Bár Boll filmjei szarok (ez is az lesz talán), de meglesem. Mostanában ez nekem való. :-)

jamesb · http://filmhirek.com 2009.08.02. 16:46:54

Hát a fene tudja, Boll-hoz képest ez nem is tűnik olyan oltári nagy hulladéknak (legalábbis a trailer alapján). Bár tény, hogy bármiből össze lehet vágni egy 1-2 perces pörgős előzetest.
süti beállítások módosítása