Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scarlett Johannson lehet Marilyn Monroe

2009.08.01. 16:07 koimbra Szólj hozzá!

Megfilmesítik Colin Clark naplóját, a film címe My Week with Marilyn lesz. Marylin Monroe 1957-ben Londonba érkezett A herceg és a kóristalány forgatására, a produkciót Laurence Olivier (A híd túl messze van, Hamlet) rendezte és a főszerepet is eljátszotta.

Olivier alkalmazottja volt Clark, akinek az volt a feladata, hogy mindenben szolgálatára álljon a szőke bombázónak. A naplóban Clark leírja, hogy megmutatta a színésznőnek Erzsébet királynő kastélyának privát szobáit és egyéb "színfalak mögötti" kirándulásokról is szó esik benne.

A főszerepre Scarlett Johansson az esélyes, az ő neve szerepel annak a listának a tetején, ami a szóba jöhető színésznőket tartalmazza. Ebben a felsorolásban Kate Hudson, Amy Adams és Michelle Williams is meg van említve.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21281636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása