Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jövőre indul a True Lies 2 forgatása?

2009.08.03. 10:26 koimbra 1 komment

Még januárban Tom Arnold arról beszélt, hogy ha minden jól megy akkor újra együtt szerepelhet Arnold Schwarzeneggerrel egy filmben és James Cameron fogja dirigálni, ez pedig a True Lies-Két tűz között második része lesz.

Tom Arnold most a NY Times-nak azt mondta, ha Schwarzenegger ideje lejár, mint kormányzó, akkor a True Lies 2 forgatása el fog kezdődni. "Csak annyit tudok, hogy Jim Cameron fogja csinálni és Arnold (Schwarzenegger) és én benne leszünk, a forgatás pedig akkor indul mikor Arnold már nem kormányozza tovább Kaliforniát." -mondta Arnold

Úgy gondolom ez csak Tom Arnold agyszüleménye. Valóban volt szó anno egy esetleges folytatásról, de úgy hiszem ebből már nem lesz semmi. James Cameron az Avatar után a Battle Angel-hez fog hozzá, a pletykák szerint Schwarzi pedig szeretne bekerülni a szenátusba.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251285538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2009.08.03. 11:18:57

kár. az első részt szerettem nagyon :)
süti beállítások módosítása