Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cirque du Freak teaser poszter

2009.08.04. 21:58 koimbra Szólj hozzá!

Darren Shan ifjúsági horrorregénye, a Rémségek cirkusza 12 kötettel büszkélkedhet. Az első regényben megismerhjük a főhőst Darren Shant ( úgy hívják, mint az írót magát) és barátját Steve Leonardot. Egy nap ellógnak a Cirque du Freak előadására, ahol fura műsorokat láthatnak. Darren ellop egy hatalmas pókot, ami megcsípi haverját, ezek után megjelenik az állat tulaja, aki történetesen egy vámpír és alkut ajánl a srácnak: ha szolgája lesz, akkor meggyógyítja Steve-et. Darren pedig belemegy az alkuba.

A szereplők között John C. Reilly, Ken Watanabe, Chris Massoglia, Salma Hayek, Willem Dafoe nevét láthatjuk, a főhőst pedig Chris Massoglia alakítja. A produkciót Paul Weitz (Amerikapi pite, Egy fiúról) dirigálja, a film címét pedig Cirque du Freak-ről The Vampire's Assistantra változtatták át. Íme a teaser poszter.

 

Címkék: poszter the vampires assistant

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr751289259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása