Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Blind Side trailer

2009.08.04. 11:12 koimbra Szólj hozzá!

Sandra Bullock neve hallatán az embernek elsőre a romantikus vígjáték ugrik be, a színésznő leginkább ebben a műfajban aratott nagy sikereket, ám most kivételesen újra megcsillogtatja drámai énjét is.

A film Michael Lewis regényén alapszik, ami igaz történetet dolgoz fel. A  főszereplő egy fekete srác, Michael Oher akinek az apját megölték, anyja pedig kábítószerfüggő, a suliból is folyton csak lóg. Később tehetős, fehér szülők (Sandra Bullock, Tim McGraw) veszik magukhoz, Oher később megembereli magát és nagy sikereket ér el a futballban.

John Lee Hancock dirigálta a The Blind Side filmet, aki 2004-ben hatalmasat bukott az Alamoval, úgyhosz visszatért a sport világába, ugyanis előtte Dennis Quaid főszereplésével szép sikert ért el a Későn kezdő baseball-os alkotásával.

Címkék: trailer the blind side

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr741287776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása