Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Árvaház remake

2009.08.05. 12:44 koimbra 3 komment

Larry Fessenden (A szokás rabjai, The Last Winter) süppedhet bele az Árvaház remake rendezői székébe.  Az eredeti, spanyol film mögött Guillermo del Toro állt producerként, aki az amcsi verzió forgatókönyvét is megírja Fessendennel közösen. Az új változat verziójához olyan direktort kerestek, aki az eredetit levezénylő (Juan Antonio Bayona) nyomába érhet és nem egy videoklipeken edződött rendezőt akartak a film élére.

Az original, spanyol filmben Laura azt az árvaházat szeretné felújítani, ahol gyerekkorát töltötte. A tengerparti házat újra az árvák és fogyatékosok részére nyitná meg. A nő fogadott fia azonban furcsán viselkedik és képzelt barátaival beszélget és játszik. A HPS-en és az FFK-n is olvashatsz kritikát erről az alkotásról.

Az eredeti produkció trailere

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781290285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2009.08.05. 12:57:06

nem hiszem, h megnézem a remake-et, mert az eredeti tökéletes volt (kritikát is írtam róla természetesen :) )

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.08.05. 13:32:59

Miért kell remakeelni? Jó az úgy, ahogy van.
süti beállítások módosítása