Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Piroska és a farkas gótikus stílusban

2009.08.05. 11:22 koimbra Szólj hozzá!

Leonardo DiCaprio Appian Way produkciós cége azt tervezi, hogy filmet készít a Piroska és a farkasból, ám az ő változatuk sokkal inkább gótikus stílusú lesz majd. Bizonyára ismeri mindenki a klasszikus Grimm mesét, amelyben Piroska kis kosarával útban a nagymamához találkozik a farkassal, majd a bestia hamarabb ér oda az öreglányhoz és felfalja, majd Piroskát is leküldi a bendőjébe. Később a vadász segítségével jutnak ki mindketten a farkasból.  A régebbi, szájhagyomány útján terjedő mese sokkal komorabb (darkosabb) volt, olykor nem is farkas, hanem vérfarkas szerepelt a sztoriban és a happy end is elmaradt.

A forgatókönyvet David Leslie Johnson, Frank Darabont korábbi asszisztense és az Orphan írója fogja összehozni. Habár DiCaprio vállalata fogja készíteni a produkciót a színész valószínűleg nem fogja eljátszani a főszerepet.

Nem is oly rég volt egy újraértelmezése a klasszikus mesének, a Pirosszkában a kislány karatézni tudott, a farkas pedig oknyomozó újságíró volt és kapucnis pulcsiban nyomult, a nagymami pedig az extrém sportoknak hódolt. Ott kezdődött ahol az eredeti mese már a vége felé járt, összegyűlt a négy szereplő, majd megjelent a rendőrség és kihallgatta a résztvevőket, akiknek történetéből összeállt a kép.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr431290066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása