Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rain közbelép

2009.08.05. 11:54 koimbra 5 komment

Semmi sem szent a stúdióknak. Gyakorlatilag már úgy lehet elképzelni a nagy fejesek  gondolkodásmódját, hogy ledobják az asztalukra a stúdió által készítettek filmek katalógusát, majd ahol kinyílik abből remake-et csinálnak. A Warner már évekkel ezelőtt bejelentette, hogy elkészítik Bruce Lee klasszikusának, A sárkány közbelépnek az új, film noir stílusú változatát, azóta sokat nem lehetett hallani felőle, de nem úgy néz ki a helyzet, hogy elfeledkeztek róla.

A produkció az Awaken the Dragon címe hallgat és egy korhű akciódráma lesz, aminek a középpontjában egy FBI ügynök áll, aki egy Shaolin szerzetest üldöz a világ illegális harcművész versenyeket rendező klubjain keresztül. Kurt Sutter (a Shield sorozat producere) fogja rendezni a filmet, az egyik főszereplő pedig a korai popcsillag Rain lesz, aki korábban már látható volt a Totál turbóban, idén pedig a Ninja Assassinban fog feltűnni.

Az eredeti film tartalma: A történet középpontjában Bruce Lee áll, akit a harcművészetek szakértőjeként felkérnek arra, hogy épüljön be egy kábítószerkereskedő hálózatba. Részt kell vennie egy furcsa, meghívásos kung-fu versenyen, melyet egy eldugott szigeten álló erődítményben rendeznek. A verseny legfőbb szponzora pedig nem más, mint a hálózat feje, egy félkezű drogbáró. Az erődítmény kungfu iskolájának egyetlen célja, hogy az onnan üzemeltetett kábítószer kereskedelmet és prostitúciót álcázza. A kungfu bajnok Lee (Bruce Lee), aki húga haláláért akar elégtételt venni, behatol a kábítószerkirály birodalmába, mely egy eldugott szigeten van, és benevez az ott megrendezendő, illegális bajnokságra. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ellenfelei veszélyesebbek, mint hitte (port.hu)

Ez pedig az előzetese

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501290170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seraphin 2009.08.05. 13:14:30

A legcoolabb film, amit valaha készítettek!

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.08.05. 16:02:12

Az eredetit meg sem fogja karcolni, de Rain miatt megnézem.

Seraphin 2009.08.05. 17:32:05

funkynéger-nindzsa is lesz benne?
a filmnoir stílus gondolom csak poén volt :))))

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.05. 17:36:31

@Seraphin: Nem poén, azt mondták noir style, szóval film noirszerű lesz.
süti beállítások módosítása