Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Extract karakterposzterek

2009.08.09. 16:39 koimbra 1 komment

A film sztorija eredetileg ez volt: Jason Bateman egy gyár főnöke lesz, aki a munkahelyi problémáin kívül azzal is szembesülnie kell, hogy felesége egy dzsigolóval csalja őt. Clifton Collins Jr. pedig ebben a gyárban dolgozik, elveszíti egy testrészét, ezért pert indít a gyár ellen. Ben Affleck pedig ügyvédet alakít. Kristen Wiig Bateman feleségét játssza.

Az előzetes után azonban úgy látszott, hogy Affleck inkább Bateman nagy haverja lesz, aki pultost alakít. Bár ettől függetlenül lehet ügyvéd is valaki. Mike Judge dirigálta a filmet, akinek a legutóbbi mozis produkciója, a Hülyék paradicsoma humortalanra sikeredett, remélem ez azért jobb lesz.

 

Címkék: poszter extract

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr741298468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.08.10. 11:29:11

Mila Kunis jó nő, Jason Bateman pedig szimpatikus és jó színész. Affleck viszont csak kevésszer tud jó alakítást nyújtani. Remélem most sikerülni fog neki.
süti beállítások módosítása