Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek, poszterek, videók ömlesztve

2009.08.09. 17:08 koimbra 1 komment

- Úgy hírlik Steven Spielberg felkarolta a Halo mozifilmet. Eredetileg ugye Peter Jackson próbálta tető alá hozni a produkciót, de nem jött össze. Nos Spielberg csöppet elfoglalt, egyrészt a Tintin utómunkálataival van elfoglalva, aztán pedig a Harvey-nak ugrik neki és még van vagy fél tucat filmterve, szerintem biztos nem fogjuk egyhamar látni a kész Halo filmet (bár ha producerként egyszerre több helyen is tud lenni).

- Guillermo del Toro producerként vesz részt a Los ojos de Julia (Julia's Eyes) spanyol filmben. Rodar y Rodar szintén hasonló posztot fog betölteni, ők ketten Az Árvaház produkciónál is együtt dolgozott. A törénet egy nőről szól, aki ikertestvére rejtélyes halála ügyében nyomozgat, azonban egyre inkább rosszabbul lát és hamarosan teljesen vak lesz.

- JJ Abrams, a harmadik Mission Impossible film direktora áll producerként a negyedik felvonás mögött, bevonta a munkálatokba Josh Applebaum  és Andre Nemec forgatókönyvírókat, akikkel együtt dolgozott az Alias sorozaton négy évadon keresztül.

- Charles Roven (A sötét lovag) és Gianni Nunnari (300) producerek új Robin Hood filmet terveznek. A sztori a jövőben játszódna Londonban és egy csapat tolvajt állítanak a középpontba. Nicolai Fuglsig reklámrendező dirigálhatja majd a filmet.

- Mint már korábban írtam a Sony / Screen Gems teljesen elégedett az Underworld harmadik felvonásának a bevételével, ezért új  terveznek. A bemutató időpontját nemrég jelentették be, e szerint 2011 januárjában láthatjuk 3D-ben  a következő részt a vérfarkasok és a vámpírok történetében. Szereplőkről és a rendező kilétéről még nem esett szó.

- 500 Days of Summer zenei videó, Zooey Deschanel-t hallhatjuk énekelni benne.

- Karakterposzterek a Law Abiding Citizen filmhez. A sztoriban egy férfinek megölik a feleségét és a lányát, azonban az ügyész alkut köt a tettessel, ez a gyászoló fickónak nem tetszik, ezért bosszút forrall, aminek célpontja nem csak a gyilkos, hanem maga az ügyész is. A forgatókönyvet Kurt Wimmer írta, F. Gary Gray pedig a direktor.

- A Comic Conról kiszivárgott Vasember 2 videót láthattok alább, sajnos csak kamerás. Én nem néztem meg, mivel rettentően rühellem az ilyen rossz minőségű cuccokat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951298513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madárijesztő 2009.08.10. 14:56:08

Remélem jönni fog egy jobb videó is a Vasemberből, ezt fél perc után kikapcsoltam, mindig utáltam a kamerás, remegő képű cuccokat.
süti beállítások módosítása