Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tényleg Japánban fog játszódni a Wolverine 2

2009.08.10. 20:10 koimbra 2 komment

Korábban már szó volt arról, hogy a Wolverine második része Japánban fog játszódni, gyakorlatilag onnan folytatódhatna, ahol az első abbamaradt, a film végén ugyanis Logan egy japán bárban iszogat. Az alábbi rövid videóban Hugh Jackman-t sikerült mikrofonvégre kapni, az ő szájából hallani -hogy valóban Japánban fognak zajlani a történések- máris hihetőbb. De azért még csak az elő lépéseknél járnak, tehát még a forgatókönyv sincs kész.

Én az első résztől egy másfél órás hentelést vártam, nem kaptam meg, nekem csalódás volt a film, itt írtam róla néhány sort.
Címkék: rozsomák 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211301253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.08.10. 20:30:38

Szerintem teljesen felesleges folytatni az első rész után a Wolverine filmet, habár ha összekapják magukat a készítők, még mindig lehetne egy badass filmet csinálni belőle. Csak azt az első részt kéne tudnom elfelejteni.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2009.08.10. 21:04:08

Nagyon egyszerű
Jackman produkciós cégén keresztül még nagyobb lóvét akart akasztani, és felült arra a hintára, amit a stúdió lökött elé, hogy csak PG-13-ban mehet a film sikerrel. Komolyan, a Batman-sztorin kívül kevés ilyen sötét lelkű és magányos harcos van, mint Rozsomák, erre lényegében felhígítják...mintha senki sem olvasta volna a minisorozatokat... holott azokra hivatkozik Jackman is
süti beállítások módosítása