Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alexandre Payne következő filmje

2009.08.11. 17:13 koimbra Szólj hozzá!

Jó öt éve annak már, hogy Alexander Payne mozifilmet készített, a Kerülőutak egy Oscart is hazavihetett, azóta a direktor részt vállalt a Párizs, szeretlek!-ben és útjára indította a Hung sorozatot, melynek első epizódját maga rendezte. A következő projektje eredetileg a Downsizing lett volna, melyhez már meg is vannak a főszereplők, Paul Giamatti, Sacha Baron Cohen és Reese Witherspoon fognak játszani benne, ám ez egy nagyobb volumenű alkotás lenne, Payne úgy döntött, hogy előtte inkább levezényel egy kisebb produkciót.

A direktor Kaui Hart Hemmings The Descendants (Utódok) regényéből készít filmet. Payne már forgalmazót is talált a Fox Searchlight "személyében", a forgatás pedig év végén vagy pedig 2010 elején indulhat.

Hawaiion játszódik a történet, a középpontban egy tehetős földtulaj áll, aki előtt éppen két döntés is áll. Az egyik hogy eladja-e az örökölt földjét. A másik ügy ennél sokkal súlyosabb, felesége ugyanis egy hajóbaleset következtében kómába esett és neki kell kimondania, hogy lekapcsolhatják őt a gépről, amely még életben tartja. A fickó közben rájön arra, hogy a nejének szeretője volt, így hát két lányával a férfi nyomába erednek.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221303145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása