Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Regény és anime után érkezik a Paprika film

2009.08.11. 13:43 koimbra 2 komment

Yasuta Tsutsui regénye, a Paprika 1993-ban íródott, ebből két évre rá manga adaptáció is készült, ezt azonban csak 2003-ban adták ki. 2006-ban pedig egy anime is készült belőle. A történet a jövőben játszódik Tokióban, a pszichiátereket ekkor már segíti egy olyan gép, amely segítségével el tudják olvasni az ügyfelek álmait. A találmány azonban eltűnik, ami azért gond, mivel a masina nem csak az álmok olvasására alkalmas, hanem azokat át is tudja írni. Hamarosan az egész város rémálmoktól szenved. Egy fiatal pszichiáter tudja csak megállítani az őrültet, a piros ruhás lány neve Paprika.

Wolgang Petersen dolgozik jelenleg a regény filmre vitelén. Petersen A tengeralattjáróval hívta fel magára a figyelmet anno, ezt az évtizedet a Vihazónával kezdte, majd a Trójával folytatta és a Poseidonnal folytatta, ami már nagy bukta volt. Nem tudni mikor láthatjuk majd a Paprika filmet, mivel Petersennek ezen kívül más tervei is vannak, addig is nézzétek meg az anime előzetesét.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781302735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vmn 2009.08.11. 16:54:58

Amerika jobb, ha nem nyul hozza semmihez se, ami Japan.

warcry83 2009.08.11. 16:59:22

Régóta meg van az anime és egyik kedvenc, elég beteg :)
süti beállítások módosítása