Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Amelia poszter

2009.08.13. 04:23 koimbra 2 komment

Hilary Swanket legutóbb A tíz csapás gagyi horrorban láthattuk, itt van az ideje annak, hogy ezt a csorbát kiköszörülje. Az Amelia jó választásnak tűnik, egy híres személy megformálása után általában szokott jönni néhány díj is, ha pedig azt vesszük miképp ér véget a sztori, akkor már biztos, hogy szeretni fogják a fesztiválokon.

Amelia Earhart-ot fogja játszani Swank, a pilótanő szerette volna gépével megkerülni a Földet, 1937-ben el is indult, de aztán nem bukkant fel többé. A további szerepekben Ewan McGregor, Richard Gere, Virginia Madsen brillírozhat. Az előzetes erre található.

Címkék: poszter amelia

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr311306022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seraphin 2009.08.13. 12:48:50

A Földet már körbeutazó Ewan McGregor jó poén, de a többiek mind azt sugallják, hogy ez egy NŐI film lesz.

Seraphin 2009.08.13. 12:49:39

A Földet már körbeutazó Ewan McGregor jó poén, a többi infó mind azt sugallja, hogy ez egy kizárólag nőknek típusú film lesz.
süti beállítások módosítása