Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.08.13. 11:24 koimbra 6 komment

A mai napon 3 új filmet mutatnak be a magyar mozik

Pokolba taszítva (Drag Me To Hell): Stephanie (Alison Lohman) elutasítja egy öreg cigányasszony kölcsönkérelmét, ezért a nő megátkozza őt.
Az előzetes konkrétan nekem tetszett és az év legjobb posztere címét neki adnám, ettől függetlenül én messzire elkerülöm a filmet (egyébként sem adják erre), mivel Sam Raimi neve nekem nem garancia a szórakozásra, eddig kb. egy nézhető alkotást láttam tőle.

Görögbe fogadva (My Life in Ruins): Georgia (Nia Vardalos), a folyton elégedetlen görög-amerikai idegenvezető épp Görögországba tart csoportjával. Ősei földjére érkezvén nemcsak az ország szépségeit fedezi fel újra, hanem saját „kefi”-jét is, ami görögül lelket jelent.
Nia Vardalost a Bazi nagy görög lagziból ismerhetjük, ami meglepetésre hatalams siker volt, azóta a színésznő csak bukdácsol.
Poszter

Pandora szelencéje (Pandora'nin kutusu): török-francia-német-belga dráma. Egy idős nő eltűnik, amikor később előkerül eléggé szenilisnek tűnik. Az évek során egymástól eltávolodott rokonokra hárul a feladat, hogy gondoskodjanak róla.

Nekem a Ronda ügy lesz ma terítéken.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11306778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2009.08.13. 12:17:28

Miskolcon se adják a Pokolba taszítvát. Fene essen beléjük! Én nézném. Sam Raimi-vel nincs bajom.

halamadrid 2009.08.13. 12:29:35

Sam Raimi? Egy nézhető alkotás? Hát...

Seraphin 2009.08.13. 12:46:21

melyik az az egy? Rossz álmok? Szerintem az egész jó volt. A többi tényleg csak hangulat kérdése.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.13. 13:10:29

@Seraphin: A sötétség serege, de az is olyan 60 %.
A Rossz álmok szerintem rossz volt, a Pókember három része hatalmas csalódás, a Darkman pedig nem tetszett, a Gyorsabb a halálnál pedig dettó rossz volt.
Állítólag a Szimpla ügyet be kéne próbálnom:)

exilis 2009.08.14. 10:19:09

Épp az első két Evil dead-et nem említitek ( A sötétség srege már nem low budget móka, ki is lóg a trilógiából), még mindig azok a Sam Raimi életmű alapkövei. Azóta csak vackokat gyártott.

halamadrid 2009.08.17. 21:25:11

jah az evil dead-ek jók, a darkman is szvsz, no és a pókember 2 talán
süti beállítások módosítása