Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Milla Jovovich és a negyedik típusú találkozások

2009.08.14. 10:03 koimbra Szólj hozzá!

1972-ben vezettek be egy olyan mértéket, amely az UFO találkozásokra alkalmaztak. Ha meglátsz egy UFO-t, az az első kategóriába tartozik. Ha olyan dolog kerül valaki birtokába, ami az idegenek létezését bizonyítja, az a második osztályba tartozik. Ha egy űrlénnyel hoz össze valakit a sors, azt a hármadik csoportba soroljuk. A negyedikbe pedig eltűnéseket, elrablásokat soroljuk.

A The Fourth Kind thriller története Alaszkában játszódik, ahol már 1960 óta tűnnek el emberek, az FBI sokat vizsgálódott ez ügyben, de hogy mi áll a rejtélyes esetek mögött soha nem derült ki. Egy pszichológus, Dr Abigail Tyler (Milla Jovovich) videófelvételeket készít a traumás páciensekkel és rájön arra, hogy ezen emberek többségének van bizonyítéka arra, hogy az alienek erre jártak.

Címkék: trailer the fourth kind

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121308684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása