Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szeptemberben indul a Predators forgatása

2009.08.14. 18:16 koimbra 14 komment

Mikor kitűzték a Predators bemutatójának a dátumát 2010. július. 7.-ére talán nem én voltam az egyetlen aki azt mondta, hogy ezt biztosan nem tudják összehozni addigra, hiszen még pletyka szinten sem merült fel senki, mint lehetséges főszereplő (csak Schwarzeneggerben reménykednek egy cameo szerep erejéig) és a forgatókönyv sem volt még készen.

Úgy látszik az ütemtervet azonban mégis tartani tudják, ugyanis szeptember 28.-án csattanhat el az első csapó a Texasban található Austinban, azon belül is a Troublemaker Studios falai között. A filmet Antal Nimród (Az elhagyott szoba) rendezheti, a producer pedig Robert Rodriguez (Terrorbolygó) lesz. Alex Litvak és Michael Finch írják a forgatókönyvet, ők még újoncnak számítanak a szakmában, azaz eddig még nem mutattak fel egyetlen szkriptet sem.

Az új film a Ragadozók bolygóján játszódik majd és azt láthatjuk majd, miképp tud egy csapatnyi ember boldogulni ezen a planétán.

Címkék: miújság predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591309747

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Typical STD Test 2018.03.26. 22:04:08

jevtana hcpcs - Electronics in schools cons

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.08.14. 19:26:33

Érdekes sztori lesz, remélem jól megcsinálja Nimród. :)

curby (törölt) 2009.08.14. 19:31:41

Én nem adok sok esélyt nekik.Mostanság nem tudnak olyan szintet felmútatni a horror filmek mint régen.Inkább találjanak ki új filmeket és a régieket hagyják békén.Én is imádom a Predatort és szívesen látnék egy jó kis harmadik részt de esélytelen hogy hozza az első két rész színvonalát ami kifogástalan volt.Elöszőr is a főszereplő valami no name emberke lesz.alapvető hiba egy ilyen filmnél.mert ez egy kultfilm és aki hozzányúl az gondolja át rendesen.Aztán meg nimrod barátunk szerintem kevés ehhez a filmhez.ide komolyabb rendező kénne.az meg hogy a forgatókönyvet újoncok kezébe adják hát elég vicces.Őszintén remélem hogy jó lesz de nem élem bele magam.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2009.08.14. 20:05:24

curby! Akkor idénről egy ellenpélda, ami ismert emberekkel készült, kvázi befutott rendezővel és mágis az év egyik legkínosabb buktája
Igen, a Terminátor - Megváltás (a vége főcím tényleg az :P)
Antal Nimród mint olyan rendező, akinél komolyabb kell?? Amerikában még mindig emlegetik a Kontroll miatt, itthon meg már szinte kiesett a neve, de elnézve az utóbbi pár év kínálatát, jól tette, hogy kiment.
Másrészt nem szabad úgy nekiállni már valaminek, hogy az a nagy elődhöz képest milyen lesz. Ideje önmagában is kezelni egy-egy alkotást...

Shyllard 2009.08.14. 20:07:54

@curby: az újoncok is alkothatnak nagyot, gondolom azért nem hasraütésre választották őket. Nimród felé viszont nekem is vannak kétségeim. de bízok benne. Szerintem jó lesz. Vagy nem. Majd eldől :)

gunsmoke (törölt) 2009.08.14. 20:20:17

Nimród jó rendező, a Troublemaker pedig rendesen ott van a vizuális effektek terén (lásd: Sin City, Planet Terror), és szerintem Rodriguez sem fog a kis tizenéves hülyék ízléséhez igazodni (mint pl az Alien vs. Predator - ami az Alien és Predator filmek durva megcsúfolása).

Szóval én a kételkedés helyett inkább bizakodnék, és örülök, hogy hazánk fia eddig jutott!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.14. 20:28:14

Én úgy érzem Nimród csak egy báb lesz. Érzésem szerint ezt is ugyanúgy szét fogja szedni mindenki darabokra, mint az AvP filmeket és Nimród fog állni az utálat középpontjában.
De ne legyen igazam.

Repce Manó 2009.08.14. 21:53:20

Pont a születésnapomon kezdik forgatni:) Ez jó előjel:) Amúgy minden esély megvan rá, hogy jó film legyen, ahogy arra is, hogy csalódás legyen. Én azt mondom, inkább egy esély, hogy látunk egy jó filmet, mint, hogy ne lássunk semmit.

curby (törölt) 2009.08.14. 22:48:39

A terminátor bukásán nem csodálkozom.Arnold nélkül már nem sok embert érdekel.Már nem tudnak újjat mutatni.Ez az én személyes véleményem de szerintem a kontroll nem jó film.persze ízlés dolga.Nekem ott kezdődik egy rendező aki ilyen filmeket pakol az asztalra mint.beverly hills-i zsaru,die hard,predator,a pusztító,halálos fegyver,bad boys...Ezek már említésre méltó munkák:)
szerintem mindenki a régi Predator filmekhez fogja hasonlítani.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2009.08.14. 23:27:53

@curby: A terminátor nem csak azon bukott, hogy nincs Schwarzi, vagy nem főképp...a hype megölte, elég csak a film legnagyobb durranását, Marcus mibenlétét elsütni egy részletben... a sztori és a kivitelezés is nagyon darabosra sikeredett, az igazi ellenállást kellett volna már felmutatni, nem ezt a minden eddigitől elrugaszkodó köztes időt.. sem a filmekhez, sem a sorozathoz nem illeszkedtek, ergo készült cameo John Connor-film. remélem, visszatérnek valamennyire az eredeti ösvényhez,és egy komoly high-tech gerillaháborút hoznak be....

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2009.08.14. 23:31:12

@koimbra: az AVP-filmek önmagában tanulságként szolgálnak a gyártóknak, ßarból nem lett arany...
A predator talán nem csak látványt igyekszik pumpálni, hanem lesz története és egyéniségei...
Rodriguez nem olyan ember, aki bábokat alkalmazna, sztem talán megláthattak vmi nem sablon-Hollywoodit Nimródnál. Vmi fasza kis Kelet-Európa/posztapokaliptikus hangulat

curby (törölt) 2009.08.15. 08:35:53

Remélem tényleg jó lesz,de szerintem be kénne fejezni ezt a nagy remake lázat meg a folytatások illetve előzményfilmek gyártását és új filmekben gondolkodni.

Tipca 2009.08.15. 13:25:49

@curby: Na jó, de ha megnézed a korábbi Predator filmek rendezőit, ők sem voltak azok a hatalmas nevek. John McTiernan, akinek a Predator volt a második rendezése, illetve Stephen Hopkins, a Predator 2 előtt rendezett egy átlagnál valamivel rosszabb thrillert, valamint a Rémálom az Elm utcában 5. részét. Nem az a híres rendező volt egyik sem. Én egyelőre bizakodom Antal Nimródban (neki melyik a család és melyik a keresztneve?), aztán majd kiderül. Mondjuk ezeknek a filmeknek csak egy nagyon kis része múlik a rendezőkön, inkább a forgatókönyvön csúszhat el a dolog.

curby (törölt) 2009.08.15. 15:14:46

@Tipca: meg a színészeken is múlik a film:)no name szinészekel nehéz lesz jót csinálni.persze ha tehetségesek akkor nem.

Tipca 2009.08.15. 15:43:09

@curby: Ebben igazad van. De hátha a forgatásig beszereznek valami húzónevet.
süti beállítások módosítása