Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Feketek fehéren 2

2009.08.17. 10:35 koimbra 3 komment

A Wayans testvérek idei vígjátéka, a Táncfilm (Dance Flick) ugyanis nem lett siker, az ezt megelőző alkotásuk a Kiscsávó sem szerepelt túl jól (Amerikában nem, az összebvétele azonban 101 millióra rúgott), de az ezt megelőző Feketék fehéren bizony elég szépen hozott a konyhára, 37 millióba került és 113 milliót fialt a kasszáknál összesen

Szóval a tesók elhatározták, hogy elkészítik ennek a folytatását, a Sony pedig zöld utat adott a produkciónak. Marlon és Shawn Wayans ismét eljátsszák a főszerepet, Keenen Ivory Wayans pedig újfent a kamera mögül irányíthatja őket. A forgatókönyvet pedig együtt hozzák össze.

Azt még nem tudni, hogy miről fog szólni a film, de szerintem nagyban fog hasonlítani az első részre, ahol két néger ügynök fehér nőnek maszkírozta magát, hogy megakadályozzanak egy emberrablást.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671314538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.08.17. 13:46:44

ő ne,,,,
ez is akkor egy futószallag vígjáték lesz.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.08.17. 18:00:44

Hurráááá! Imádtam az első részt. :)

kelemenmarc 2009.08.20. 18:52:38

Mindenből minek kell a második rész, a tendencia szerint az első mindig jobb, na itt az első sem volt jó, minek akkor a második? Ezeket a csávókat meg nehezen lehet színésznek nevezni, inkább ripacsnak titulálnám őket.
süti beállítások módosítása