Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mike Nichols bedobja magát a mélyvízbe

2009.08.17. 11:17 koimbra Szólj hozzá!

Megfilmesítik Patricia Highsmith 1957-ben kiadott Mélyvíz (Deep Water) című regényét, a  a rendezést Mike Nichols (Charlie Wilson háborúja) vállalta, a forgatókönyvet pedig Joe Penhall (The Road) írja. A sztori a következő: Melinda mindenki szeme láttára csalja a férjét, Victor Van Allent. Victor a társaság legnagyobb csodálkozására egykedvű nyugalommal viseli a helyzetet. Ám Melinda három szeretője is titokzatos módon eltűnik. Vannak, akik Voctort gyanúsítják, azonban az intelligens, magabiztos, józan, baráti körében nagy bizalomnak örvendő férfi támadhatatlannak bizonyul.

Highsmith műveiből több film is készült, idén mutatták be a Cry of The Owl-t, amelynek egyik főszereplője Julia Stiles, 2005-ben pedig Roger Spottiswood dirigálsában érkezett a Ripley a mélyben, 1977-ben pedig Wim Wenders rendezésében mutatták be Az amerikai barát thrillert, 1951-ben pedig Alfred Hitchcock készített filmet az Idegenek a vonatok regényéből.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr411314605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása