Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zack és Miri itthon csak DVD-n pornózik

2009.08.17. 16:55 koimbra 3 komment

Nagy nehezen itthon is elérhető lesz Kevin Smith legutóbbi vígjátéka. Tavaly október végén mutatták be Amerikában a filmet, aminek először a korhatárbizottsággal gyűlt meg a baja, mivel tőlük a legmagasabb NC-17 besorolást kapta meg, amit Smith nem hagyott szó nélkül, aztánl ezt R-re módosították. Később pedig az újságok és egyéb csatornák sem volt hajlandóak reklámozni a produkciót, mivel benne volt a címben a pornó szó. Végül azonban Smith legtöbbet hozó filmjévé vált Amerikában. Hozzánk némi késéssel érkezik, ám nem a mozikban lesz látható, hanem csak dvd-n lesz elérhető. Úgy tűnik itthon nem merték megkockáztatni a pornó szóval a mozis forgalmazást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191315688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2009.08.17. 21:04:27

aki látta már a filmet, annak nem mondok ezzel újat, aki meg a címe miatt meg sem fogja nézni, nem is olvas blogot, szóval mindegy is
hihetetlen nagy szégyen, hogy mi megy a filmes korhatárolásoknál: aki tudja, milyen műsorok mennek főműsoridőben, mi mindent bemutatnak tévében és moziban egyaránt, az értetlenül áll azelőtt, ami megy manapság ezen a téren. Képmutatás és prűdség, de ez már filozófiai magasság, amit nem itt kell megvitatni, de tény, szánalmas már ez

kaamir 2009.08.18. 09:23:28

Ez egy kurva jó vígjáték, moziban lenne a helye. Amúgy sztem nincs benne semmi extra-durva, meg amúgy is érdekes, hogy a trancsírozás mehet a vásznon, de ha egy filmben van egy meztelen nő, akkor az már skandalum, az vágóollóért kiált.

ErEr 2009.08.27. 17:20:43

Halál gyengusz egy "alkotás", még szerencse hogy nem adják a mozik, hatalmasat bukna nálunk az tuti.
süti beállítások módosítása