Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bruce Willis bízza meg Sly csapatát

2009.08.18. 10:33 koimbra 2 komment

Jó néhányszor írtam már a blogon arról, hogy kiket sikerült megnyernie Sylvester Stallone-nak a The Expendables akciójához. Bruce Willis neve is szóba került egy cameo szerep kapcsán, aki nagyon szeretetett volna benne lenni a produkcióban, ám éppen ekkor  a Couple of Dicks akció-vígjáték forgatásán vett részt (amelynek rendező Kevin Smith).

Willis ma azonban megerősítette, hogy játszani fog a The Expendables-ben, a forgatókönyvet még ugyan nem olvasta és jelenleg Sly hívását várja. A színész egy Mr. Church nevezetű fickót fog alakítani, aki felbérli a zsoldosokat, hogy intézzenek el dél-amerikai diktártort. Eredetileg ezt a szerepet Schwarzenegger kapta volna meg, de a kormányzó politikai okok miatt inkább úgy döntött, hogy mégsem játssza el ezt a figurát, helyette egy visszavonult altábornagyot fog megtestesíteni.

Címkék: miújság the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31317065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.08.18. 18:21:48

Helyes, Bruce illik a képbe, már csak Segal hiányzik. :)
süti beállítások módosítása