Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

My Son, My Son, What Have Ye Done előzetes

2009.08.18. 10:13 koimbra Szólj hozzá!

Werner Herzog rövid időn belül két produkciót is letesz elénk, az egyik a Mocskos zsaru remake-je Nicolas Cage-dzsel, a második pedig a My Son, My Son What Have Ye Done film, amelynek David Lynch az egyik producere. A főszereplő Michael Shannon és Willem Dafoe, de még Chloë Sevigny, Udo Kier, Grace Zabriskie és Michael Pena is látható lesz benne.

A film valós eseményeken alapul, egy Mark Yavorsky nevezetű férfi megöli anyját egy karddal  a szomszédjuk hálószobájában, a férfi mellesleg színész, aki egy görög színdarabban is egy olyan fickót játszik, aki megöli az anyját. A filmben Yavorski nevét megváltoztatták és Herzog elmondása szerint 70 %-ban a sztori teljesen más lesz, mint ahogy az valójában megtörtént. Jelentős szerepet játszanak majd benne a flashbackek, amelyekből megtudjuk miért követte el a szörnyű tettett a főhős.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr811317027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása