Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miecs filmklubja

2009.08.19. 09:09 Miecs 2 komment

A csaj nem jár egyedül / She's all that

 

 

Alkotók: Robert Iscove (rendező), R. Lee Fleming Jr. (forgatókönyvíró)

Év: 1999

szereplő(k):
    Freddie Prinze Jr. (Zack Siler)
    Rachael Leigh Cook (Laney Boggs)
    Jodi Lyn O'Keefe (Taylor Vaughan)
    Paul Walker (Dean Sampson)
    Anna Paquin (Mackenzie Siler)
    Kieran Culkin (Simon Boggs)
    Matthew Lillard (Brock Hudson)
    Kimberly "Lil Kim" Jones (Alex)
    Elden Henson (Jesse Jackson)
    Kevin Pollak (Wayne Boggs)
    Dulé Hill (Preston Harrison)

Díjak/jelölések:
    Teen Choice Award 1999 - Színész: Freddy Prince Jr., Legszexisebb jelenet

A végzősök álompárosa, Zack és Taylor - az egyetlen pár, akik első óta még együtt vannak - szakítanak. Ők voltak az a pár, akiről mindenki azt hitte, hogy örökre együtt maradnak, de mégsem, mert a tavaszi szünet alatt a nyomulós Taylor dobta Zacket egy új srác, Brock Hudson miatt, aki egy öntelt seggfej a "Való világ" című ifjúsági szappanoperából.

Ez az a fajta hír, mely simán hazavághat egy olyan játékost, mint Zack, aki osztályelnök és a focicsapat kapitánya - főleg ha az iskolai DJ állandóan kommentálja az eseményeket a diákoknak. De Zack hamar magához tér, és nyomban fogadást köt legjobb barátjával és riválisával, Deannal hogy - a megfelelő frizurával és sminkkel - bármely lányból lehet bálkirálynő. Ahogy a fogadás szabályai diktálják, Dean kiválasztja a lányt, akit Zacknak bálkirálynői magasságokba kell emelnie.

A szemük elé - és épp a fogadás közepébe csetlik-botlik a társasági élet nullája, Laney Boggs. Ennek a lánynak, aki állandóan festékfoltos a dühös műalkotásoktól, melyeket a családi pincében készít, nincs ideje olyan köznapi dolgokra, mint a smink, a pletykák és a pasik. Őt Bosznia aggasztja, és őrizkedik a vegyszerekkel tartósított ételektől. Ösztöndíjat szeretne egy képzőművészeti főiskolára, és nem hagyja, hogy ettől bármi is elvonja a figyelmét. Főleg nem, hogy Zack legyen az. Hiába a fiú minden bájjal megkent ostroma, a megközelíthetetlen Laney alig méltatja egy pillantásra is. Márpedig múlnak a hetek, és egyre közeleg az érettségi bál.

Szerintem:
     Igazából ez egy olyan film, amit már ezerszer láttam. Éppen ezért nem tud megleptést, vagy újat hozni. Egy kellemes lagymatag amcsi film. Hiába láttam számtalanszor, hiába tudom, hogy mikor mi jön, akkor is megnézném még számtalan plusz 1-szer is.

     Egyszerűen nem tudom megunni ezeket a filmeket. Persze nem úgy hatott már ez a film sem rám, mint első alkalommal mikor izgalommal vártam, hogy vajon milyen buktatók jönnek még a szerelmesek elé, és hogy vajon Zack jött-e Leaney-ért bál előtt vagy sem. És h Leaney felismerte-e, hogy Dean csak le akarja fektetni. Ez alkalommal viszont Leaney elindult a lépcsőn és tudtam, hogy Dean várja. 

     Mindent egybevetve nem unalmas a film, nem hosszú és nem vontatott. Egész jól halad, hömpölyög a szirupos romantikában. Tipikus tini amcsi film.

Most ti jöttök!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861316907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.08.19. 15:29:37

Miecs, ezzel én is így vagyok, mindig megnézem mikor megy a tévében. És még ilyen a Tökös csaj, a Feketék fehéren no meg persze a Step up 1, 2. :)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.20. 00:59:15

Rachel Leigh Cook-ot blokkolnám.
süti beállítások módosítása