Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Avatar

2009.08.20. 18:24 Elanor_ 12 komment

Bocsánat, hogy belekontárkodom, de trailerek az Avatarhoz itt:

AVATAR 

:)

 

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91325866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.08.20. 18:47:53

Tök jól néz ki, tuti megnézem. :)

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.08.20. 22:28:55

Egy árva komment erre a trailerre!?
Bezzeg amikor kijött valami fos "Rozsomák" (:)) 30 másodperc, akkor itt maszturbált minden hülyegyerek.
Most, meg mikor tényleg történik valami, senki se.
Én nem is értem.

Chevallier 2009.08.20. 23:14:22

Kemény leszek: Élöszereplös rajzfilm. A Mary Poppins vagy a Roger nyúl a pácban nyomában, csak 2x3D-ben.
A moziban majd többet, jobbat, nagyobbat látunk, ezt a trailert is ott kell megnézni.

jimbo1000 2009.08.20. 23:36:10

@Nostro: nézd meg azt a buzi filmbuzit, ott mindig agyonkommentálnak minden posztot is, az avatar treilerre már több mint száz van, de a legtöbb a sárgaföldig döngöli a trailert, meg cgi, meg műanyag meg ilyesmi

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.08.20. 23:50:54

@jimbo1000: A filmbuzit utálom, a sok flegma és sokszor tudatlan fasz miatt, beleértve a posztolót vagy posztolókat.
A többi blogon szép számmal születnek kommentek, és bizony sajnálom hogy valamilyen virtuál szociálpszichológiai hatás miatt, rohad sok a kötelezően fanyalgó és fikázó. Megértem, hogyha valakinek nem tetszik mást várt. De azért az túlzás, hogy valaki a StarWars-os JarJar-hoz hasonlította a lényeket.
Szerintem amit a trailer-ben látunk az bőven átlag fölötti.

vargatom 2009.08.21. 00:01:55

Konkrétan ez a legtöbb, amit ez a szakma tud prezentálni, és sztem olyan is...

a8zoli 2009.08.21. 07:49:59

olyan lesz ez mint a gyűrűk ura (nem csípem) csak mechwarrioros (már aki játszott ezekkel a játékokkal) .
Nem azt mondom hogy megveszek érte de sztem egész jónak ígérkezik már csak egy gagyi sztori váhgatja haza ezt a high end technikát.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.08.21. 09:20:40

@Nostro: off: Jaja már réóta nem is megyek a filmhomokosra, az a f@sz megutáltatta velem magát, meg a csóri oldalát...

Nos az Avatar. Látva ezt a két perces teasert egyre csak erősödött bennem az érzés, hogy ez maradandó lesz. Utoljára ilyet a Lotr-nál meg a TF-nél éreztem.

Elanor_ 2009.08.21. 10:27:00

szerintem szélesvásznon, pláne 3D-ben, ez a film ütni fog, hiába fanyalgunk a trailer láttán :)

a lények is szépek, megvan bennük az a méltóság, erő és mégis légies báj, ami ezeknél a fantázia idegeneknél szinte (nem is tudom, miért, de) kötelező :)

eszembe jutott, h anno a Final Fantasyre is fanyalogva ültem be, h mégiscsak egy animációs "rajzfilm"... de pár perc után annyira belefeledkeztem a tökéletes látványba, h eszembe sem jutott azon agyalni, h az animáció hibáit lessem, sőt, végig úgy néztem attól kezdve, mintha igazi filmet látnék.

Addict · http://www.noisefreaks.com 2009.08.21. 14:46:25

Mint sztem az országban az egyik legnagyobb Avatar rajongó (volt róla kb 4-5 blogbejegyzésem is, több Index címlapra került) ezt tudom a trailerről elmondani:

- Első (meg 2-3.) nézésre csalódás volt a film képi világa, nem lett fotorealisztikus, mint ahogyan hírdetve lett. A dzsungeles részek nagyon rajzfilmszerűek lettek, és valóban a tolószékes résznél a háttérben nagyon kiütközik, h ez CGI. A repülő lények is gyenge textúrájúak sztem. Ellenben van egy csomó rész ami fantasztikusan élethű lett. A növények, a lemenő napban a repülők, vagy mikor Jake Avatarja magához tér a műtőben. Mondta valaki, h ott is mennyire rajzfilmes Jake arca - hát nem az, ugyanis az Avatarokat a Földről induláskor kezdik el tenyészteni, majd csak később válnak felnőtté és ez még egy "teenager" állapot ahol őt látjuk. A film közben nyeri el majd rendes életkorát.

- Ami viszont nekem rögtön átjött elsőre is, h itt valami egészen más, nem megszokott filmes fércmunkát fogunk látni. Ahogy a képek váltják egymást ezzel a minimalista háttérzenével és csak egy pár zaj szűrődik át közben halkan, meg 1 mondat, sztem telitatálat. Mégha nem is teljesen fotorealisztikus lesz a látvány mint ahogy ígérték, mint film sztem első osztályú lesz, nekem legalábbis ez jön le. Végre valami, ami nem másolat, valami teljesen új dolog, nagyon szüksége volt már erre a filmiparnak.

- Másik, h nagyon kíváncsi vagyok ezek tényleg a végleges képek-e (sztem sajnos igen), megh milyen lesz ez 3D-ben, mert sztem az legalább + 50%-ot fog dobni ezen az amúgysem gyenege látványon. Sajnos az Avatar Day-ről lemaradtam, de a filmet tuti 3D-ban fogom megnézni (többször is). Amúgymeg lesz jövőre olyan otthoni 3D technika amivel meg lehet nézni a filmet, nem piros-kék szemüveges hanem sokkal fejlettebb, a játék is 3D-s lesz, csakhát sajnos itthon nagyon kevesek engedhetik meg maguknak az új moncsi vásárlását.

- Még egy: és tényleg a földi technika lehetne kicsit fejlettebb v coolabb, mert ezek a mechek / helikopterek nem annyira meggyőzőek. Persze lesz még itt más harceszköz is, szóval nem kell annyira megijedni.

vargatom 2009.08.22. 00:54:12

3D-ben elhiszed, hogy nem valaminek a képét látod, hanem a valamit magát, és ha ez éppen egy animált lény, akkor az agyad megadja magát és elhiszi hogy él. Főleg hogy a 15 perces részben hibátlan a navik animációja.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.23. 19:11:54

Na megnéztem, nem dobtam el tőle az agyam, olyan, mintha egy számítógépes játék intrója lenne. Egyébként szép, meg csodás, van hangulata, de nem tettem le a hajam. Az viszont biztos, hogy 3-dben fogom megnézni, már most látom, hogy így viszont köpni nyelni nem tudok majd:)
süti beállítások módosítása