Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 28 héttel később rendezője készíti a Bioshock filmet

2009.08.24. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

Eredetileg úgy állt a helyzet, hogy a Bioshock filmváltozatát Gore Verbinski rendezheti meg, azonban némi idő elteltével kiderült, hogy az Universal még nem adott zöld utat a produkciónak, ugyanis túl magasnak találta a költségvetést. 160 millió dollárba kerülne a Bioshock mozi és ez a szám állítólag napról napra több volt, a számítógépes játékokból készült esetében pedig nem éri meg ilyen nagy költségvetéssel dolgozni. A stúdió azt kérte, hogy találjanak módot a büdzsé csökkentésére és keressenek olyan helyeket, ahol különféle adókedvezményeket kaphatnak a filmesek.

Verbinski viszont kiszállt a rendezői székből, mondván, hogy a mozi nem fér bele az ütemtervébe. A másik ok pedig az volt, hogy a felvételek során elég sokat kellene utazni és nem az Államokban folyna a forgatás, a rendező pedig ennek nem túlzottan örül. Helyette inkább a Karib-tenger kalózai négyet készítené el, illetve a Rango animációs filmet.

Ki fogja rendezni a Bioshock-ot? Juan Carlos Fresnadillo a 28 héttel később írója és rendezője kerül Verbinski helyére. Eddig kisebb költségvetésű alkotásokat készített, ez lesz az első olyan film, ahol nagyobb összegből gazdálkodhat, remélem jobb lesz, mint a 28 héttel később, ami nekem úgy maradt meg, hogy elég sok marhaságot sikerült az alkotásban felmutatni.

Címkék: miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981334343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása