Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tili-Toli

2009.08.25. 10:53 koimbra 2 komment

Múlt héten a Paramount bejelentette, hogy október helyett csak jövő év elején, februárban lesz látható a Martin Scorsese által rendezett Viharsziget, a stúdió azzal indokolta a döntését, hogy nem tudják kellőképpen reklámozni a filmet, azaz most nincs marketingre keret.

A Sony pedig a megüresedett október 2.-ára tette át a zombis vígjátékát, a Zombieland-et, így Woody Harrelson egy héttel hamarabb küzdhet meg az élőholtakkal. Ha ez még nem lenne elég Drew Barrymore rendezői debütje, a Whip It is erre az időpontra került.

Wes Anderson új alkotása, a Fantastic Mr. Fox november 13.-án érkezik, azonban nagyon úgy tűnik, hogy csak limiáltan fogják vetíteni, majd Hálaadáskor, 25.-én mutatják be országszerte Amerikában.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281336765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.08.25. 19:57:09

Wes Anderson animációs filmje nagyon érdekel. Talán nálunk be sem fogják mutatni, mivel nincs hálaadás?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.25. 21:34:33

@nyuszisz: Még nincs magyar bemutató, de az imdb-t elnézve lehet van olyan ország, ahol fél éves késéssel fogják a mozikba küldeni, lehet Magyarország is így jár.?
süti beállítások módosítása