Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Terminátor: Megváltás rendezői változat.

2009.08.27. 11:19 koimbra Szólj hozzá!

Sokan elégedetlenkedtek a Terminátor: Megváltás bemutatója előtt, hiszen hiába ígértek fűt-fát, hiába hangoztatta azt McG, hogy hű marad a franchise-hoz és R beosorlású produkciót fog letenni az asztalra, a végén csak kiderült, hogy gyakorlatilag (már bocsánat) segget csinált a szájából és csak egy sima PG-13-as produkciót fogunk látni. Azt viszont sietett leszögezni a rendező, hogy majd a DVD-n megmutatja.

Persze ekkor már akadt néhány szkeptikus, néhányan pedig hivatalos megerősítés után ácsingóztak. Na most az MPAA is megerősítette, hogy a DVD-n (és Blu Ray-en) már a rendezői változat lesz látható, ami R besorolást kapott, ennek indoka a “some violence and brief nudity" volt, ami annyit takar, hogy több erőszak lesz benne, mint a moziváltozatban és egy kis meztelenkedés is láthatunk majd, ez utóbbiról már régen tudhatjuk, hogy Moon Bloodgood melleit csodálhatjuk (?) meg egy jelenetben.

Azt még megemlítem, hogy veszélybe került a T5, mivel a T4 producerei csődvédelmet kértek. A cikk a cinematrixon olvasható.

Címkék: terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281341525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása