Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a The Surrogatesből

2009.08.27. 10:06 koimbra 2 komment

Néhány új képet láthattok alább a The Surrogates filmből. A film története a jövőben játszódik, az emberek maguk helyett saját képmásukra formázott robotokkal intéztetnek mindent, miközben ők maguk otthon nyugisan elvannak. Ám egy napon valaki néhány ilyen robotot kicsinál...

Már korábban is írtam, hogy nekem gyanús ez a szeptemberi bemutató, nem egy olcsó mulatságnak néz ki a film, nem értem miért nem nyáron küldték a mozikba.

 

 

 

 

Az alábbi szám előadója pedig Breaking Benjamin.

Címkék: képben surrogates

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551341380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2009.08.27. 11:59:27

Azért tavaly a Sasszem is pont ilyen időpontban jelent meg, mégis szép sikere volt. 29 milliós nyitást követően 101 millióig vitte Amerikában. Szerintem sanszos, hogy a Surrogates is szépen hoz majd.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.27. 14:28:00

@Repce Manó: Ja, ez igaz:) De nincs elege a népnek a robotokból? Volt idén nyáron egy Terminátor, meg egy Transformers. Willis bá'-nak pedig csak a Die Harddal megy a szekét.
süti beállítások módosítása