Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zombie masszája

2009.08.28. 09:40 koimbra Szólj hozzá!

Rob Zombie remake-et tervez az 1958-as horror klasszikusból, A masszából. Zombie fogja írni az új verzió forgatókönyvét, producerként is felügyeli majd a munkálatokat és maga rendezi a filmet is. A tervek szerint 30 millióba kerülne a projekt és R besorolásúként képzelik el az alkotást. Zombie ősszel koncertkörúton lesz, ez idő alatt fogja megírni a szkriptet. A forgatás pedig jövő év tavaszán indulhatna el.

A film története egy amerikai kisvárosban játszódott, ahova egy masszához hasonlító élőlény érkezik az űrből, hamarosan hozzá is lát az itt élő emberek bekebelezéséhez, ennek következtében pedig egyre nagyobbá válik.

Régebben már láttam a 88-as filmet, akkor tetszett, tavaly néztem újra, akkor viszont már csak közepesnek találtam. Alább az 58-as és a 88-ban bemutatott remake előzetesét láthatjátok.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701343533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása