Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kate Beckinsale nem akar még egy Underworld trilógiában részt venni

2009.08.29. 12:15 koimbra Szólj hozzá!

Korábban már írtam róla, hogy a stúdió elégedett volt az Underworld harmadik részének a bevételével, ezért hozzálátott a negyedik felvonás előkészületeihez, amiben ismét feltűnne Selene, a vámpír harcos. Annyit lehet még tudni a folytatással kapcsolatban, hogy 3D-ben forgatnák és ez egy új trilógia első része lenne.

Szó volt arról is, hogy Kate Beckinsale ismét visszatér és eljátssza Selene-t, a vámpír harcost. A színésznő a következőt mondta a folytatással kapcsoltban: "Nem szerződtem le a következő Underworld-re. Mindig is arról volt szó, hogy ez egy trilógia lesz, aminek a harmadik részében én már nem fogok játszani. De ha fel tudnak mutatni egy fantasztikus forgatókönyvet, akkor természetesen elvállalom."

Aztán Beckinsale-t felvilágosították, hogy nem csak egy részt, hanem újra hármat akarnak tető alá hozni. "Istenem, még hármat? Nem hiszem, hogy a lányomnak arra van szüksége, hogy a következő tíz évben azt nézze ahogyan gumiszerkóban mutogatom a fenekemet."-reagált erre a színésznő

Ezek szerint Beckinsale nem nagyon érdekli az Underworld, ám egy jó zsíros csekk-kel a kezében az ember gyorsan meg tudja változtatni az álláspontját.

Címkék: underworld miújság sequelm

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr911346055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása