Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Gazdátlanul Mexikóban 2

2009.08.31. 17:57 koimbra Szólj hozzá!

Személy szerint úgy gondolom Raja Gosnellnek tavaly még saját magát is sikerült alulmúlnia és pályafutása legrosszabb filmjét sikerült letennie az asztalra. A stúdiónál a fejeseket ez nem izgatja, hiszen 149 milliót költöttek a nézők a filmre világszerte a Gazádtalnul Mexikóban kutyás vígjátékra.

Ősszel indul a második rész forgatása, Drew Barrymore és Piper Parabo azonban már nem kölcsönzik a hangjukat a folytatáshoz és lesznek még néhányan az első részből, akik szintén nem vesznek részt a folytatásban (ez nekünk úgyis mindegy, hiszen biztosan szinkronosan érkezik majd hozzánk). A Gazdátlanul Mexikóban 2 rendezését Alex Zamn (Bigyó felügyelő 2, Dr. Dolittle: Million Dollar Mutts) vállalta.

A folytatásban Chloe és Papi visszatér Beverly Hillsbe, összeházasodnak és hamarosan érkezik 5 szép kutyakölyök is.

Elrettentésképpen álljon is az első rész előzetese


Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr161351250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása