Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

3D-s muskétások

2009.09.02. 12:05 koimbra Szólj hozzá!

Rengeteg filmfeldolgozást élt már meg Alexandre Dumas klasszikus regénye, A három testőr, most pedig D'Artagnan és társai ismét visszatérnek a vászonra. Paul W. S. Anderson (Mortal Kombat) fejéből pattant ki az ötlet, hogy kellene még egy alkotás a muskétásokról, ezúttal 3D-ben.

A forgatókönyvet Anderson írja a Andrew Davies-szel (Bridges Jones naplója, A panamai szabó) közösen. Egyenlőre úgy fest, hogy Anderson nem fogja megrendezni a produkció, de producerként azért felügyelni fogja a munkálatokat. Modernizálni szeretnék a történetet, ez eddig biztos, de nem kell megijedni, nem a jelenbe fogják átültetni a cselekményt, megmaradnak a kosztümös verziónál és lesz benne sok akció, romantika no meg a kaland. A forgatás jövőre indulna és 2011-ben lenne a bemutató.

Dumas történetében D'Artagnan azért hagyja el otthonát, mert a királyt szeretné védelmezni és muskétás szeretne lenni. Később összebarátkozik három muskétással, Athosszal, Porthosszal és Aramisszal és együtt szállnak szembe a gonosz Richelieu bíborossal és gárdistáival.

1973-ban mutatták be  A három testőr, avagy a királyné gyémántjai kalandfilmet, amely Dumas regénye alapján készült, ebben Michael York, Oliver Reed, Raquel Welch, Richard Chamberlain, Geraldine Chaplin voltak a főszereplők, pár folytatást megélt a film. A 90-es években A három testőrt vetítették a mozik, amiben Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Oliver Platt, Chris O'Donnell szájából hangozhatott el az "Egy mindenkiért" Mindenki egyért!" szöveg. Ebből az évtizedből még emlékezetes lehet a A vasálarcos is. A legutóbbi feldolgozás A Muskétás volt 2001-ben, de nem sikeredett emlékezetesre és meg is bukott.

Végül pedig álljon itt a 93-as film betétdala, Bryan Adams, Rod Stewart és Sting előadásában.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181355065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása