Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Vasember után újra együtt Downey Jr. és Favreau

2009.09.02. 10:43 koimbra 3 komment

Tavaly nyáron jött a hír, hogy a DreamWorks stúdió Robert Downey Jr.-ral tárgyal a Cowboys and Aliens képregényfilm kapcsán. A megbeszélések sikeresen zajlottak, a színész elvállalta a főszerepet. A rendezői poszt sem áll már üresen, Jon Favreau (Vasember) fogja dirigálni a produkciót. Korábban Favreau azt mondta, örülne, ha ő készíthetné el a Bosszú Angyalait, ám most, hogy elvállalta a Cowboys and Alienst nem sok esély maradt arra, hogy valóban az ő vezényletével készüljön el a Marvel szupercsapatáról szóló produkció.

A Cowboys and Aliens forgatókönyvét Mark Fergus és Hawk Ostby (Vasember társírói) írták, tavaly ősszel pedig kiderült, hogy Alex Kurtzman és Roberto Orci (Star Trek, Transformers) lesznek a film producerei és a szkriptet is átírták Damon Lindeloffal.

A sztori az 1800-as években játszódik a vadnyugaton, a telepesek és az apacsok között éppen dúl egy nagyobb harc, ám a csatát megzavarja egy űrhajó, ami kényszerleszállást hajt végre a közeli városkában és fejlett technikájuk segítségével öldösni kezdik az embereket. Az indiánok és aa telepesek összefognak az űrlények ellen.
 

Címkék: miújság cowboys and aliens

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511354902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geomayler 2009.09.02. 10:52:22

"Az indiánok és az apacsok összefognak" ez még annyira nem lenne meglepő. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.02. 10:59:17

@geomayler: Ez van, ha az ember gondolatban már máshol jár:D

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.09.02. 11:12:17

nagyon várom már. RDJ neve egyenlő a minőséggel, amióta visszatért.
süti beállítások módosítása