Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.09.03. 11:45 koimbra Szólj hozzá!

Hajsza a föld alatt (Taking of Pelham 1 2 3): New Yorkban eltérítenek egy metrót, a túszokért cserébe pedig nagy váltságdíjat követelnek. Az eltérítők vezére (John Travolta) a közlekedési vállalat egyik alkalmazottjával (Denzel Washington) tárgyal, ami nem megy tökéletesen, így hamarosan megkezdődik a hajsza a föld alatt.

Scott és Washington negyedjére dolgoznak együtt és az Unstoppable filmet is közösen hozzák tető alá.

A film alapjául Morton Freedgood regénye és az ebből készült 1974-es Walter Matthau főszereplésével készült produkció szolgált. 88-ban szintén készült már egy tévéfilm a regényből.

Hétvégén erre elmegyek, előzetes itt látható.

 

Két szerető (Two Lovers): Leonard egy szerelmi csalódást követően visszaköltözik szüleihez, szeretné rendbetenni életét. Két nővel is megismerkedik, az egyik a szomszédlány, Michelle (Gwyneth Paltrow – A Vasember), a másik pedig Sandra (Vinessa Shaw – 3:10 Yuma) a család barátjának a lánya.

James Gray harmadjára dolgozik együtt Joaquin Phoenix-szel, korábban Az éjszaka urait és A bűn állomását készítettek együtt. Phoenix utolsó filmje a Két szerető, ezután úgy döntött, hogy inkább rapper lesz.

Előzetes

 

Kiságyúk (Sprængfarlig bombe): Claus Volter (Nikolaj Lie Kaas) utolsó filmjét szerették a kritikusok, a mozikban azonban nem aratott sikert. Tonny (Ulrich Thomsen) gyerekivel az új Harry Potter filmre akarna elmenni, ám csak Volter új filmjére kapnak jegyet. Tonny ezek után szétveri a mozit és a rendezőtől kérne kárpótlást, sikerül is elérnie, hogy Volter új filmjénél ő legyen az egyik forgatókönyvíró és a társrendező.

Thomes és Lie Kass korábban a Testvéred feleségét drámában játszott együtt, a Kiságyúk egyébként 2006-ban készült.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201357289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása