Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megan Fox nem akarja elénekelni a Somewhere Over the Rainbow-t

2009.09.03. 12:51 koimbra 1 komment

Megan Fox gyerekkorában nagy rajongója volt Judy Garlandnak, az alábbi videóban a riporter arra kéri a színésznőt, hogy énekelje el a Somewhere Over The Rainbow dalt, ezért cserébe 100 dollárt kapna. Fox ezt elutasítja, a tét pedig emelkedik.

 

Hogy ne legyen hiánya senkinek a dallal kapcsolatban, alább meghallgathatjátok a dalt Judy Garland előadásában (a jelenet az Óz a Csodák csodájából van).

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701357307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RaulReal 2009.09.03. 15:00:19

Hát, Megan érdekes jelenség, annyi szent. Sokan azt tartják és a média is azt ömleszti, hogy tehetségtelen, beképzelt, stb. Magyarul manipulálnak. Bárkiről bármit el lehet hitetni. Én továbbra is azt tartom, hogy ha képes felülemelkedni az őt érő "sztereotípiákon", akár díjakat is bezsebelhet. Az meg hogy nem tud énekelni, puff. :D Számos tanár se tud. Akkor legfeljebb nem szerepel musicalben.
süti beállítások módosítása