Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dalra fakadt színészek

2009.09.04. 05:12 koimbra 2 komment

Ha megkérdezné valaki tőlem, hogy tudnék-e olyan színészeket mondani, akik olykor dalra is fakadtak, akkor először azt válaszolnám, hogy Bruce Willis, ő ugyanis anno Bruno néven énekelgetett. Willis után pedig jönne Eddie Murphy, anno őt is játszották a rádiók. Megemlíteném még Cint Eastwood-ot, hiszen a Gran Torino kapcsán halhattuk, mit is tud és még Joaquin Phoenix-et, aki a zene miatt döntött úgy, hogy abbahagyja a színészetet, előtte viszont A nyughatatlanban láthattuk mire képes. De még esetleg megemlíthető John Travolta is, no meg Jamie Foxx, aki a Rayben megmutatta, hogy mit tud. Mostanában inkább könnyebben menne azon zenészek (rapperek) felsorolása, akik filmekben mutatkoznak.

Az Empire 25-ös listájában van pár érdekesség, Kevin Costneren meglepődtem, Kevin Bacon-ön dettó. Na szóval itt nézheted meg a teljes lisát, amelyhez videókat is csatoltak. Az alábbi videóban Eddie Murphy nyomja a Party All The Time slágert, amelyet pár hónapja hallhattunk újra Sharam előadásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61358695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piroe 2009.09.04. 12:00:00

ha már színészet és zenélés akkor will smith-t sem hagynám ki!

Elanor_ 2009.09.04. 22:53:22

és ha már a 80-90-es évek, akkor ott van még patrick swayze és david hasselhoff is, most hirtelen ezek jutottak eszembe :)
süti beállítások módosítása