Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Időutazások a tévé-és mozifilmekben

2009.09.04. 15:40 koimbra 4 komment

Mi lenne, ha a népszerű időutazós tévé-és mozifilmek ugyanazon az idővonalon léteztek volna? David McCandless elképzelte és a The Visual Miscellaneum könyvében le is írta ezt. Az alábbi ábrán az i.sz. 800. és az i.sz. 4000 közötti időutazások láthatóak, külön nyomonkövethető az alien technológiával, az időgéppel segítségével végrehajtott és a természet szeszélye miatt bekövetkezett utazások, de még itt van az ismeretlen tényező hatására létrejött ugrások sem maradtak le és még azt sem felejtetti ki, mi van ha valaki lefagyasztott állapotban alszik át több évtizedet vagy évszázadot. Az ábra szerint egyes időutazók még találkozhatnak is egymással. Kattins a képre (majd ott megint) és úgy jobban áttekinthetővé válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121360131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.09.04. 16:16:11

Ütős, főleg azok a paradoxonok. Durva kis crossovereket lehetne összehozni. :D Viszont azt sajnálom, hogy a Csillagkapu nem szerepel az ábrán. Párszor velük is előfordult.

Shyllard 2009.09.04. 19:54:48

Hát igen, kilettek hagyva belőle páran, de azért egésu jó kis ábra :ö)
süti beállítások módosítása