Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megváltozott a Rambo V története?

2009.09.05. 13:57 koimbra 2 komment

Múlt héten a Variety arról írt, hogy Rambo ötödik részben és hősünknek egy kislányt kell kiszabadítania, aki az amerikai-mexikói határnál esett fogságba. Rambonak emberkereskedőkön és drogbárókon kell keresztülvágnia magát célja eléréséhez.

Ám az aintitcool ezt a hírt ma cáfolta, a cikkíró azt mondja, hogy személyesen beszélt Stallone-val, aki elárulta neki az új rész történetet. Ezek szerint Rambo visszatér az első részben megismert helyszínre, ezen a helyen az amerikai kormány szuperkatonák létrehozásán fáradozik, a cél az, hogy érzelem nélküli gyilkológépeket faragjanak az alanyokból. Először a kísérletek rendben haladnak, ám beüt a gebasz és pár katona megszökik. Rambonak néhány kommandóssal együtt kell becserkésznie és levadásznia ezeket a a szuperkatonákat.

Van már címe is a filmnek: Rambo V: The Savage Hunt. Egy posztert is összehoztak már, íme

Személy szerint jót mosolyogtam ezen a poszteren, nem tudom elhinni, hogy ez igazi lenne, inkább egy fake kreálmányra hasonlít . Másrészt viszont ez az egész messziről bűzlik, jobban el tudom hinni a kislányszabadítós akciót, mint ezt a szuperkatonás dolgot. Én is mindjárt beszélek az aintitcoollal, elmondom, hogy Sly vagyok és a Marson fogom a késem dobálni az űrlényekbe.

Címkék: rambo

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221361875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.09.05. 17:20:07

Szerintem vicc az egész, vagy pedig Sly tényleg kezd túl öreg lenni a szerepéhez, mert ezek után nem hiszem, hogy több részt kéne készítenie neki.

curby (törölt) 2009.09.05. 17:44:40

Remélem hogy ez csak kamu mert ha tényleg ez lesz akkor inkább nem kénne megcsinálni.Az első történet tök jó lenne ez az új nagyon béna.
süti beállítások módosítása