Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Soderbergh kémfilmje

2009.09.07. 11:02 koimbra 10 komment

Steven Soderbergh jelenleg a következő filmjét tervezi, úgy tűnik, hogy a Knockout főszereplője Gina Carano  lesz. Caranonak nincs sok színészi tapasztalata, annál nagyobb ismerete van a harcművészetelben, az American Gladiator sorozat néhány részében is összemérhette erejét és tudását több, hozzá hasonló emberrel. A történetről egyenlőre még nem lehet sokat tudni, annyi biztos, hogy ez kémfilm lesz, Carano pedig egy rossz oldalon álló kemény csajt fog játszani, aki kap még egy esélyt. 

A forgatókönyvet Lem Dobbs írta, nevéhez fűződik a Dark City és A szajré szkriptje is. Szilveszter táján indulhat a forgatás, Amerikába, Törökországba és Írországba is elutaznak a filmesek.

Soderbergh új filmje, az Informant ma kerül levetítésre a Velencei Filmfesztiválon, 18.-án pedig Amerikában is bemutatják.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991365482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.07. 18:39:14

@Rorschach: Biztosan sokat adott, de keveset kapott:)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2009.09.07. 19:41:53

Rorschach videóját nézve ez pont így van. :)

Elanor_ 2009.09.07. 20:43:50

@Rorschach: ki kellett kapcsolnom a zenét, olyan full hátborzongató volt ez az egész :D

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.09.07. 23:24:54

@Elanor_:

Durva mi? De mintha mostanában kezdenének igazi bunyósok lenni a filmekben, nem pedig spárgaszakon végzett táj-csi csuán mesterek, akik balettmozdulatokkal, és szupertitkos, szabás-varrás-hímzés technikákkal nyomják le az ellenséget.

Elanor_ 2009.09.08. 16:59:36

@Rorschach: :D :D :D
azért Lundgren tudott valamit, csak alul lett értékelve.
te, viszont ebbe a nőbe majdnem beleszerettem!
képes voltam végignézni, ahogy Cyborg péppé veri :)))

chuck-d 2009.09.17. 08:46:04

segítek kicsit helyretenni a küzdősportos dolgokat:
a full-kontakt - mert így írják - így önmagában nem jelent semmilyen küzdősportot, csak azt jelenti, hogy adott versenyen teljes erővel folyamatosan lehet akciózni és a tizes pontozási szisztéma alapján döntenek, ha pontozásig jut a dolog. tehát ha úgy vesszük a profi boksz is full-kontakt. ráadásul Gina Carano muay thai alapokkal rendelkező profi MMA versenyző, amiben nincs ilyen kontakt rendszerű beosztás. az MMA, azaz kevert harcművészet - mixed martial arts - egy szabályrendszer, nem külön harcművészeti ág, de világszerte rengeteg versenyt rendeznek ennek keretei között, és oktatnak kifejezetten erre edzőtermekben, akár itthon is.
tehát egy verseny lehet full-kontakt mondjuk kick box-ban, de ez a högy inkább legyen ketrecharcos, mert az esetében pontosabb.
ezt láttam a Quinton Jackson-os bejegyzés fejlécében is, pedig ő is profi MMA versenyző. amerikában egyre népszerűbb az UFC, az ottani ketrecharc meccseket rendező szervezet, ezért áramlik be onnan a sok bunyós a filmekbe. Randy Couture is ott feszít már sok helyen, Stallone mellett is a The expendables-ben.
csak azért okoskodtam bele, hogy pontosan meg tudd nevezni, ezek az arcok mit is csinálnak.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.09.17. 11:01:59

@chuck-d:

A full contactot nekem se főnévként volt szándékomban használni, ahogy a semi contact se egy harcművészet, véletlenül írtam nagybetűvel :D
De amúgy köszi a javítást.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.09.17. 17:58:25

@chuck-d:

Illetve akkor full kontakt, nem tudtam hogy így kell írni.
süti beállítások módosítása