Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Donaldson Cage-et rendezi

2009.09.08. 14:56 koimbra 2 komment

Lehet, hogy már mondtam, de most megint megemlítem, Nicolas Cage munkamániás. Úgy tűnhet kérdés nélkül, esetleg a forgatókönyv felületes átfutása után vállalja el a következő filmes melóját. A színész most a The Hungry Rabbit Jumps thrillerhez írt alá, Cage egy olyan férfit játszik, akinek a feleségét brutálisan meggyilkolják, ő pedig bosszút áll.

"A legjobb Hitchcock filmekhez hasonlóan nekünk is lesz egy főhősünk, aki bosszút akar állni, ám aztán minden a feje tetejére áll" -mondta Jim Stern, a film producere. Robert Tannen (Even Money) írja a forgatókönyvet, a produkciót pedig Roger Donaldson (A banki meló) rendezheti, januárban láthatnak hozzá a forgatáshoz.

Cage-nek jelenleg három filmje vár bemutatásra (kettőhöz csupán a hangját adja), hármon pedig épp az utómunkálatokat végzik, a Zöld Lódarazsat pedig éppen forgatják, e mellett pedig még 4 filmmel jött szóba a neve.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201368630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melllvar 2009.09.08. 15:35:20

Dzsízösz! Mennyit kerested ezt a képet? Rémeket fogok álmodni! :O
süti beállítások módosítása