Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Full contactos fickó játszhatja el Rosszfiút

2009.09.08. 11:03 koimbra 1 komment

A The Sun pletykalap korábban arról írt, hogy egy küzdősportban járatos fickó, Quinton "Rampage" Jackson kapja Rosszfiú szerepét a Szupercsapat mozifilmben. Az MTV News gyorsan felvette a kapcsolatot Jackson menedzserével, aki tagadta, hogy az ügyfele részt venne a produkcióban.

Most pedig a Vancouver Sun és az MMABay is megerősíttte, hogy mégis fel fog tűnni a filmben. Jackson augusztusban beszélt a Szupercsapat mozi producereivel, pénteken pedig járt a forgatás helyszínén is, a felvételek hat héten belül kezdődnek.

John Singleton rendezhette volna a produkciót, ám ahogy telt az idő elhagyta a projektet, helyére Joe Carnahan (Füstölgő ászok) került, a producerek közt pedig ott találjuk Ridley és Tony Scottot. A főszereplő Liam Neeson (Elrabolva) lesz, ő Hannibált alakíthatja, Szépfiú szerepét pedig Bradley Cooper (Másnaposok) kapta meg. Még nem jelentették be, hogy ki játszhatja el Murdock-ot, a Szupercsapat negyedik tagját.

A sorozat 1983 és 1987 között futott, 5 évadot élt meg. A történet középpontjában négy, Vietnámot megjárt katona áll, akik segítenek a bajba jutottakon, a kormány azonban szeretné elkapni őket.

Címkék: miújság szupercsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841367895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.09.08. 20:19:38

Nagy kedvencem volt a sorozat, remélem jól meg lesz csinálva a film. Eddig nem rossz a szerplőgárda, de Mr. T-t nehéz lesz helyettesíteni.
süti beállítások módosítása