Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mégis dolgoznak az Akirán

2009.09.08. 10:43 koimbra 1 komment

Júniusban írtam arról, hogy valószínűleg az Akira mozifilmből nem lesz semmi, mivel nem nagyon történt előrelépés az ügyben és a rendező, Ruairi Robinson is kilépett a projektből. De nem dobják be olyan könnyen a törülközőt ott Hollywoodban, amire azt mondják, hogy kizárt vagy reménytelen arról pár hónapra rá kiderül, hogy mégis munkálkodnak rajta. Az Akirát se dobták sutba, Mark Fergus és Hawk Ostby (Az ember gyermeke, Vasember) írják a film forgatókönyvét, akik keményen dolgoznak azon, hogy egy ütős forgatókönyvet tudjanak a végén felmutatni.

A történet a posztapokaliptikus New Manhattanben játszódik, ahogy azt 2008-ban már bejelentették és az ikonikus motor is látható lesz benne. Nem tudni még, hogy mikorra tűzték ki a forgatást, úgy tűnik most nem kapkodnak úgy, mint tavaly, hiszen akkor azt mondták idén nyáron már látható lesz a film.

Címkék: akira miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr331367867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.09.08. 23:16:03

Képtelen vagyok elképzelni az Akirát, élőszereplősnek. Már most félek, hogy milyen lesz.
süti beállítások módosítása